Udvikling af fodbold Danmark

Refiner, Hvad er det?

Refiner er en dansk virksomhed, som tilbyder værktøjer til klub & spillere, der gør det nemt og konkret at arbejde med den mentale side af sporten. Et koncept som kan benyttes til at udvikle klubbens miljø og spillernes tekniske, taktiske, fysiske og mentale færdigheder. Med udgangspunkt i et evidensbaseret koncept tilbyder vi skræddersyede løsninger, der kan fungere som en naturlig forlængelse af klubbers allerede eksisterende udviklingsarbejde eller være med til at kickstarte det.

Innoverende & sunde udviklingsmiljøer

Hvem vi arbejder med.

Vores ydelser henvender sig primært til ambitiøse bredde- og talentudviklingsklubber med øje for innovation af individuel udvikling samt med ønske om at skabe et sundt udviklingsmiljø for deres spillere.

"de nye"

I tilfælde af jeres klub endnu ikke har påbegyndt tiltag for individuel udvikling, kan vores koncept bidrage med simple rammer og skabe struktur for klubbens fremtidige arbejde. Rammer som er simple at gå til og operere i, men kan bidrage med stor værdi til klubben og dens medlemmer.   

"de etablerede"

For de allerede etablerede klubber på udviklingsområdet kan Refiner tilføje nye og innovative elementer, som kan sikre, at det individuelle udviklingsarbejde kommer helt med ud på banen og arbejdes intenst samt konkret med.

Hvad tilbyder vi?

Hvorfor Refiner?

Konkrete værktøjer på banen.

SKabt af sportsudøvere til sportsudøvere.

Evidensbaseret koncept.

Øger spillernes bevidsthed & kompetencer.

TRænerens nye "assistentræner".

om Refiner.

Book et uforpligtende møde

Kontakt os.