→ Refiner | Online Mentaltræning Til Sportsudøvere. Start i dag!

Hvis du vil være bedre, hurtigere & stærkere både fysisk & mentalt

Brug for hjælp?

Konsultation
600kr.

1-1 konsultation med mentaltræner, hvor vi adresserer det vigtigste for dig.
45 min varighed.

Program Opstart
300kr.

For dig der har købt et af vores programmer og vil have endnu mere ud af det.
30 min varighed.

Hvad skal jeg vælge?

Ring og hør!
+45 31 66 95 60
"It takes time to create excellence. If it could be done quickly, more people would do it."

- John Wooden

Hvad vi kan hjælpe med

MOTIVATION

Har du besvær ved at holde motivationen oppe, når det bliver hårdt, mørkt og koldt? Måske motivationen bare svinger til tider? I et forløb kan vi sammen etablere gode vaner, bruge dine mentale ressourcer strategisk og klæde dig på til at håndtere modgang.

PRÆSTATIONSANGST

Oplever du nervøsitet, frygt eller præstationsangst? Det er HELT normalt. Ved du ikke hvordan du skal håndtere det? Det er der MANGE, der ikke gør. I et personligt forløb lærer du, hvordan du skal gribe det hele an.

MÅLSÆTNING

Målsætning er et rimelig udbredt og velkendt værktøj. I et mentaltræningsforløb kan du lære forskellen på forskellige typer af målsætninger, og vigtigst af alt, hvordan man kan arbejde med målsætning og fokuspunkter på daglig basis, så du oplever reelle fremskridt.

VÆRDIAFKLARING

Gennem værdiafklaring får du indblik i, om du er den udgave af dig selv, som du ønsker at være. Det kan fungere som en rettesnor for dine handlinger og sikre, at du er tro mod dig selv. Værdiarbejde har typisk en central plads i et mentaltræningsforløb hos Refiner.

DUAL-CAREER

Hvis du jonglerer job eller studie og sport på højt plan på samme tid, kan det være utroligt drænende og hårdt. I et forløb kan du lære at organisere din tid, prioriterer dine beslutninger, samt sørge for at give plads til dig selv.

RESTITUTION

Restitution er alfa omega mentalt, såvel som fysisk. Uanset om det er på muskulært niveau, ift. sportslige færdigheder eller beslutningstagen, har man brug for at restituere. Gennem et forløb kan du lære forskellige mentale teknikker til at finde ro og kickstarte dit parasympatiske nervesystem, så du er klar til morgendagens træning/kamp.

Trusted by