fbpx

→ Refiner | Online Mentaltræning Til Sportsudøvere. Start i dag!

Mentaltræning Fodbold

Mentaltræning indenfor fodbolden er altafgørende. Du kan have rigtig gode fysiske forudsætninger, gode tekniske evner og et taktisk overblik der giver dig en overlegenhed på banen. Men hvis ikke du formår at benytte dig af disse færdigheder i kampsituationer, jamen så er det svært at komme langt. Det der begrænser dig? Det mentale. 

Et eksempel: Geir Jordet har gennem sin forskning bevist, at hvis du som fodboldspiller har en hurtig forberedelse ved straffespark (er hurtig til at placere bolden og/eller hurtig til at skyde, når dommeren fløjter), er der en større sandsynlighed for, at du misser dit skud. Hvorfor? Han mener, at de spillere der skynder sig igennem situationen gør det fordi, de ikke kan lide at være i situationen pga. stress og pres. Det er altså afgørende, om du som fodboldspiller kan håndtere pres eller ej. Om man kan forblive grounded og rolig.

Vil du lære, hvordan man kan arbejde med dette, kan du sende en besked via nedenstående formular og høre mere om mulighederne, vi kan tilbyde.

Du kan også prøve kræfter med to mentaltræningsøvelser allerede nu. Find dem her.