→ Refiner | Online Mentaltræning Til Sportsudøvere. Start i dag!

Meet the team

Michael Lykkeskov

Founder | Sportspsykologisk konsulent

Michael er uddannet Cand.scient Idræt & Psykologi med speciale i udvikling af ekspertise i sport.

Mikkel Jensen

Founder | Fysioterapeut

Mikkel er aut. fysioterapeut med sportsfysioterapi som arbejdsområde og med afsluttende opgave i muskelaktivitet på kunst- og alm. græs i fodbold.

Hvorfor startede Refiner?

Siden barnsben har Refiner-teamet beundret sportens verden. Den har været vores støtte og tilflugtssted. En arena hvor man kan udfolde sig socialt, fysisk og mentalt. Sport kan bare noget.
På egen krop oplevede vi, hvordan sporten kunne løfte os, men også hvordan den kunne tabe os. Vi oplevede manglende assistance, manglende støtte og manglende struktur for udvikling. Der er sket meget siden vi var små, men noget der stadig er en kæmpe akilleshæl for sporten, er ressourcer. Det er muligt at købe sig til alt det førnævnte, men det er bare en økonomisk tung byrde. Det har vi i Refiner lavet om på. Vi har skabt et koncept der er let-anvendeligt og ressourcevenligt samtidigt med, at det tilbyder helt konkrete værktøjer, der understøtter mental styrke og sportsspecifik færdighedsudvikling. Det har vi, fordi vi har en vision om at skabe så gode udviklingsorienterede rammer som muligt – for så mange sportsudøvere som muligt.

Vi gør alt, hvad vi kan for at gøre det nemt og overskueligt at blive mental stærk og god til sin sport.