fbpx

→ Refiner | Online Mentaltræning Til Sportsudøvere. Start i dag!

Mentaltræning

Mød din coach

Michael Lykkeskov

Sportspsykologisk konsulent

Jeg har altid været passioneret for at gøre en positiv forskel for mennesker og udvikle sportsudøvere, ved at tilbyde håndgribelige løsninger, der skaber bæredygtig udvikling og effektive atleter i balance.

I 2016 gik vi selvstændige og sidenhen har jeg bl.a. arbejdet med: 

  • Kursus- og udviklingsaktiviteter samt workshops med fokus på bl.a. udvikling af læringsmiljø og psykologisk tryghed bl.a. i samarbejde med DGI, DBBF, AAU i sports- og skolesektoren.
  • Udvikling og udbredelse af udviklingspsykologiske værktøjer, herunder online kompetenceudvikling og nudging værktøjer.
  • Head of Performance i Vendsyssel FF talentafdeling, hvor jeg er ansvarlig for alt vedr. udvikling, trivsel og præstation for årgangene U10-U19.
  • Præstationspsykologisk konsulentarbejde for Thisted Gymnasium og deres elitesportslinje med fokus på udvikling, udførsel og evaluering af udviklingsforløb med eliteidrætsudøvere samt individuelle sparringer.

Alt i alt har jeg haft glæden af mere end 150 individuelle sparringer med ambitiøse sportsudøvere, der alle har haft samme ønske; at blive den bedste version af dem selv.

Selv en sportsudøver

Jeg har selv fra barnsben dyrket en masse sport, men det var basketball, der fik min fulde opmærksomhed og kærlighed til sidst. En sport jeg har dyrket de sidste 12+ år på både amatør og professionelt niveau.

Jeg er stadig aktiv i sporten hos Aalborg Vikings Basketball’s 1. divisionshold, hvorfor jeg kender alt til sportsmiljøets problemer & mange muligheder. Samtidig giver det mig glæden ved at arbejde med min egen udvikling sportsligt og selv anvende samme teori og erfaring, som jeg benytter sammen med mine atleter og i vores online træningsforløb.
Det giver mig en god forudsætning for at forstå mine udøvere og hvad der fungerer i praksis og ikke mindst, hvad der IKKE fungerer. 

Uddannet som?

Ganske kort er min uddannelsesmæssige baggrund Cand.scient. idræt & psykologi, hvor jeg har arbejdet med, hvordan man kan skabe sundhed, trivsel, motivation og øget præstation hos mennesker og organisationer, set ud fra et fysiologisk, socialt og psykologisk perspektiv.

Jeg har herigennem, samt mit speciale om udvikling af ekspertise i sportslig kontekst, opbygget teoretisk viden indenfor bl.a. adfærdspsykologi, udviklingspsykologi, organisationspsykologi og ledelse.