fbpx

→ Refiner | Online Mentaltræning Til Sportsudøvere. Start i dag!

Eksklusivt indhold

Få adgang til et 4 ugers forløb med 22 videoer & øvelser som alle er designet til at lære dig at sætte realistiske, målbare og ikke mindst opnåelige mål.
Du bliver ekspert i at planlægge og “bygge” udviklingsveje gennem holdbar målsætningsarbejde til din træning og karriere.

Vedvarende udvikling

Du bliver klædt på til at kunne fortsætte udviklingen på egen hånd efter endt program, således du kan blive den sportsudøver, du altid har drømt om at være.
Du bliver undervist i teorier og strategier til en holdbar og vedvarende udvikling.

Kom i gang:

499kr. — LIFETIME ACCESS

Lås op for dit potentiale

Lær færdigheden “at sætte mål”. Bliv klogere på hvorfor det er en vigtig færdighed at have, hvilke målsætningstyper der er, hvordan du kan anvende dem positivt i forhold til din udvikling og meget, meget mere

Du lærer, hvordan du kan arbejde videre med din egen udvikling og målsætningsarbejde – også efter programmet er gennemgået.

Hør Michael fortælle lidt om programmet

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti på vores forløb

Læs mere her

FAQ

4 ugers intensiv mental træningsprogram hvor du bliver ført fra A-Z i hvad målsætningarbejde er og kan, samt hvordan du kan arbejde med det ift din egen udvikling. 

Hvis du har prøvet at have præstationsangst, opleve frygt eller nervøsitet på banen.

Hvis du har prøvet at være begrænset af angsten på banen. Hvis du har haft ondt i maven, haft sitren i kroppen, haft sløren for øjnene eller haft svært ved at fokusere.

Hvis du forsøger at undvige bestemte ting, fordi du er bange for at fejle. Det sidste skud. Den afgørende tackling. Et match-up med en stærk modstander eller holdkammerat. At arbejde på dine svagheder.

Hvis du bliver frustreret, irriteret, ærgerlig, ked af det og generelt bare ikke ved hvad du skal stille op eller gøre for at håndtere det.

.. Så kan vi hjælpe dig med vores No Fear System.

Programmet er til udøvere af alle sportsgrene.

For det bedste resultat, anbefaler vi at være 16+ år. I tilfælde af, at man er yngre, anbefaler vi, at det laves sammen med en person over 16 år.

 

Intet! Ved køb af programmet får du lifetime-access.* Første gang du følger programmet, åbnes der for videoerne og øvelserne løbende.

Efter du har færdiggjort vil hele programmet være tilgængeligt, og du kan frit benytte hele indholdet i den intensitet og rækkefølge, som du har lyst til. Derudover afsluttes programmet også med en video, der fortæller dig, hvad du med fordel kan gøre fremadrettet.

* Lifetime gælder så længe vi understøtter programmet på vores platform.