fbpx

→ Refiner | Online Mentaltræning Til Sportsudøvere. Start i dag!

Eksklusivt indhold

Få adgang til et intensivt 4 ugers forløb med 21 videoer & øvelser som alle er designet til at lære dig at håndtere præstationsangst, frygt og nervøsitet.
Du bliver ekspert i præstationsangst, dine negative handlemønstre og hvordan du kan bryde dem.

Vedvarende udvikling

Du bliver klædt på til at kunne fortsætte udviklingen, på egen hånd, efter endt program, således du kan blive den sportsudøver, du altid har drømt at være.
Du bliver undervist i teorier og strategier til en holdbar og vedvarende udvikling.

Kom i gang:

449kr. — LIFETIME ACCESS

Lås op for dit potentiale

Lær færdighederne til at blive mere modstandsdygtig som sportsudøver og oplev din tilgang til udfordringer og pres ændre sig positivt. Du lærer hvad præstationsangst, frygt & nervøsitet er, samt strategier til hvordan du kan håndtere dem.

Hør Michael fortælle lidt om programmet

FAQ

4 ugers intensiv mental træningsprogram hvor du bliver ført fra A-Z i hvad præstationsangst, frygt og nervøsitet er og gør, samt hvordan du kan håndtere det. I programmet bliver du klogere på dine egne handlemønstre og hvordan du kan bryde dem.

Hvis du har prøvet at have præstationsangst, opleve frygt eller nervøsitet på banen.

Hvis du har prøvet at være begrænset af angsten på banen. Hvis du har haft ondt i maven, haft sitren i kroppen, haft sløren for øjnene eller haft svært ved at fokusere.

Hvis du forsøger at undvige bestemte ting, fordi du er bange for at fejle. Det sidste skud. Den afgørende tackling. Et match-up med en stærk modstander eller holdkammerat. At arbejde på dine svagheder.

Hvis du bliver frustreret, irriteret, ærgerlig, ked af det og generelt bare ikke ved hvad du skal stille op eller gøre for at håndtere det.

.. Så kan vi hjælpe dig med vores No Fear System.

Programmet er til udøvere af alle sportsgrene.

For det bedste resultat, anbefaler vi at være 16+ år. I tilfælde af, at man er yngre, anbefaler vi, at det laves sammen med en person over 16 år.

 

Intet! Ved køb af programmet får du lifetime-access.* Første gang du følger programmet, åbnes der for videoerne og øvelserne løbende.

Efter du har færdiggjort vil hele programmet være tilgængeligt, og du kan frit benytte hele indholdet i den intensitet og rækkefølge, som du har lyst til. Derudover afsluttes programmet også med en video, der fortæller dig, hvad du med fordel kan gøre fremadrettet.

* Lifetime gælder så længe vi understøtter programmet på vores platform.

Sort:grøn-kopi
KR 449 .
  • Varighed: 4 uger
  • Præstationsangst, frygt & nervøsitet

“Godt og nyttigt forløb! Refiner, har sammensat en god pakke, med en masse hjælpemidler, i form af videoer, værktøjer og øvelser, for at forbedre dig som sportsudøver. Derudover, har jeg haft en super behagelig oplevelse, med skaberne af Refiner.”

Mia R.
Badmintonspiller

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti på vores forløb

Læs mere her