The no fear system

Køb Nu

299kr

Lad ikke angsten styre din præstation og udvikling.

Online Træningsprogram

Intensiv 4 ugers forløb

Generisk til forskellige sportsgrene

Adgang til lukket Facebook-gruppe

The no fear system giver dig kontrollen tilbage fra angsten

Programmet fører dig gennem øvelser, undervisning og værktøjer, der lærer dig hvordan, du kan håndtere præstationsangsten, frygten og nervøsiteten. 

Lås op for dit potentiale.

4 ugers intensiv mental træningsprogram hvor du bliver ført fra A-Z i hvad præstationsangst, frygt og nervøsitet er og gør, samt hvordan du kan håndtere det. I programmet bliver du klogere på dine egne handlemønstre og hvordan du kan bryde dem.

Hvis du har prøvet at have præstationsangst, opleve frygt eller nervøsitet på banen.

Hvis du har prøvet at være begrænset af angsten på banen. Hvis du har haft ondt i maven, haft sitren i kroppen, haft sløren for øjnene eller haft svært ved at fokusere.

Hvis du forsøger at undvige bestemte ting, fordi du er bange for at fejle. Det sidste skud. Den afgørende tackling. Et match-up med en stærk modstander eller holdkammerat. At arbejde på dine svagheder.

Hvis du bliver frustreret, irriteret, ærgerlig, ked af det og generelt bare ikke ved hvad du skal stille op eller gøre for at håndtere det.

.. Så kan vi hjælpe dig med vores No Fear System.

Programmet er til udøvere af alle sportsgrene.

For det bedste resultat, anbefaler vi at være 16+ år. I tilfælde af, at man er yngre, anbefaler vi, at det laves sammen med en person over 16 år.

 

Ved køb af programmet får du samtidig oprettet og tilknyttet en brugerprofil til vores platform. På vores platform får du adgang til vores community, hvor du altid kan stille spørgsmål eller dele dit arbejde som inspiration til andre. Her vil der også være sportspsykologiske konsulenter, der kan hjælpe dig i dit arbejde.

Intet! Ved køb af programmet får du lifetime-access.* Første gang du følger programmet, åbnes der for videoerne og øvelserne løbende.

Efter du har færdiggjort vil hele programmet være tilgængeligt, og du kan frit benytte hele indholdet i den intensitet og rækkefølge, som du har lyst til. Derudover afsluttes programmet også med en video, der fortæller dig, hvad du med fordel kan gøre fremadrettet.

* Lifetime gælder så længe vi understøtter programmet på vores platform.

Køb nu

The No Fear System

299kr

Refiner

C.V. Jessens Gade 5
9000, Aalborg.

Kontakt

© Copyright 2021 Refiner. All right reserved.