fbpx

→ Refiner | Online Mentaltræning Til Sportsudøvere. Start i dag!

Eksklusivt indhold

Få adgang til 33 videoer & øvelser som alle er designet til at gøre dig mentalt stærkere & mere værdidreven.
Du bliver ekspert i dig selv som person og sportsudøver gennem  værdier & fokuspunkter og vil opleve mere konsistent udvikling fremfor spild af dine ressourcer.

Vedvarende udvikling

Du bliver klædt på til at kunne fortsætte udviklingen, på egen hånd, efter endt program, således du kan blive den sportsudøver, du altid har drømt at være.
Du bliver undervist i teorier og strategier til en holdbar og vedvarende udvikling.

Kom i gang:

449kr. — LIFETIME ACCESS

Lås op for dit potentiale

Lær at klarlægge fundamentet og vejen for din udvikling og opbyg en mental edge som adskiller dig fra dine konkurrenter. Et fundament og mental edge som holder – uanset om du er i medgang eller modgang, fordi den er opbygget af dine værdier og den sportsudøver, du gerne vil være. Du får klarhed over, HVAD du præcis skal gøre og HVORNÅR, du skal gøre det.

Hør Michael fortælle lidt om programmet

FAQ

8 ugers struktureret mental træningsprogram der trin for trin guider dig til at definere dine værdier som sportsudøver og menneske, samt lærer dig at implementere dem og handle ud fra dem på sportsbanen.

Hvis du gerne vil have en mental edge, er The Wake Up System for dig!

Hvis du vil have klarhed over, hvad du skal gøre, hvornår – uanset om du mangler troen på dig selv og taler dig selv ned, eller om det hele bare “spiller”. 
Hvis du vil have en gameplan der holder, fordi den bygger på et fundament af, hvilken person du gerne vil være, mens du er på banen.
Hvis du vil have overskud til at justere din fremtoning på banen og dermed også hvordan modstanderen aflæser dig.

.. så er The Wake Up System noget for dig.

Programmet er til alle udøvere uanset sportsgren.

For bedste resultat, anbefaler vi at være 16+ år, men programmet er testet af sportsudøvere helt ned til 14 års alderen. 

Intet! Ved køb af programmet, får du lifetime-access*. Du kan tilgå og gennemføre programmet så mange gang, som du vil. Eller du kan udvælge de øvelser, som du har haft bedst effekt af og lave dem igen, når det passer dig.

* Lifetime gælder så længe vi understøtter programmet på vores platform.

Sort:grøn-kopi
KR 449 .
  • Ekspertise & Værdiafklaring
  • Varighed: 8 uger

“Det har hjulpet mig sindsygt meget, og har især fået mig til at reflektere over hvordan jeg reagerer i pressede trænings situtationer. Jeg har de seneste 8 uger fulgt Refiners Wake Up system og det er virkelig anbefalelsesværdigt. Det er let at gå til, og det er virkelig fedt at man hele tiden kan gå tilbage og gense en video, hvis man har brug for det.”

Maja B.
Team Gym Atlet

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti på vores forløb

Læs mere her