The Wake Up System

Køb nu

299kr

Find dine værdier som sportsudøver og menneske. Klarlæg fundamentet for din udvikling.

Online Træningsprogram

8 ugers varighed

Generisk til forskellige sportsgrene

Adgang til lukket Facebook-gruppe

The wake up system vækker dig fra autopilot

Programmet der forbereder og hjælper dig med at definere hvilken sportsudøver og person, du gerne vil være. Skab fundamentet for din videre udvikling.

8 ugers struktureret mental træningsprogram der trin for trin guider dig til at definere dine værdier som sportsudøver og menneske, samt lærer dig at implementere dem og handle ud fra dem på sportsbanen.

Hvis du gerne vil have en mental edge, er The Wake Up System for dig!

Hvis du vil have klarhed over, hvad du skal gøre, hvornår – uanset om du mangler troen på dig selv og taler dig selv ned, eller om det hele bare “spiller”. 
Hvis du vil have en gameplan der holder, fordi den bygger på et fundament af, hvilken person du gerne vil være, mens du er på banen.
Hvis du vil have overskud til at justere din fremtoning på banen og dermed også hvordan modstanderen aflæser dig.

.. så er The Wake Up System noget for dig.

Programmet er til alle udøvere uanset sportsgren.

For bedste resultat, anbefaler vi at være 16+ år, men programmet er testet af sportsudøvere helt ned til 14 års alderen. 

Ved køb af programmet får du samtidig oprettet og tilknyttet en brugerprofil til vores platform. På vores platform får du adgang til vores community, hvor du altid kan stille spørgsmål eller dele dit arbejde som inspiration til andre. Her vil der også være sportspsykologiske konsulenter, der kan hjælpe dig i dit arbejde.

Intet! Ved køb af programmet, får du lifetime-access*. Du kan tilgå og gennemføre programmet så mange gang, som du vil. Eller du kan udvælge de øvelser, som du har haft bedst effekt af og lave dem igen, når det passer dig.

* Lifetime gælder så længe vi understøtter programmet på vores platform.

Køb nu

The Wake Up System

299kr

Coming soon..

Hold mig opdateret!

The Goalsetter system

Refiner

C.V. Jessens Gade 5
9000, Aalborg.

Kontakt

© Copyright 2021 Refiner. All right reserved.