fbpx

→ Refiner | Online Mentaltræning Til Sportsudøvere. Start i dag!

The ultimate player

Forløbet til dig, der gerne vil være en komplet, mental stærk sportsudøver.
Få adgang til 16 ugers træningsindhold med 75+ videoer og øvelser.

1.299 kr.

TGSS

Goalsetter

Arbejd professionelt med din udvikling

Planlægning & målsætningsarbejde

Alle gør sig umage til træning. Alle giver en ekstra indsats og presser sig selv, når andre kigger. Det er de færreste, der forbereder sig og evaluerer efterfølgende.

Det betyder, at du kan få et kæmpe forspring ved at gøre noget der, hvis vi skal være ærlige, virkelig ikke kræver særligt meget af dig, udover at du bare gør det.

I TGSS forløbet får du hjælp til, hvordan du kan strukturere dit målsætningsarbejde og bliver klædt på til at kunne styre din egen udvikling fremadrettet.

TNFS

No Fear

Kom i fight og ikke flight mode

Præstationsangst, frygt & nervøsitet

Nervøsitet, frygt og præstationsangst er faktisk en positiv ting! Det er nemlig en indikator for, at du synes noget er fedt og spændende, og værd at gå op i. Men..

Det kan være svært at håndtere, og kan i værste tilfælde fuldstændig lamme os og sætte os ude af stand til at have det sjovt, udvikle os og ikke mindst præstere.

TNFS berører bl.a. 3 områder ift. håndtering af præstationsangst, frygt og nervøsitet. Du lærer at refokusere og bygge succesoplevelser, du lærer at blive bevidst om faretruende begivenheder og sidst men ikke mindst, hvordan du giver slip på de 3 elementer.

TWUS

Wake Up

Vær konsistent og spil op til dit potentiale

Ekspertise & Værdiafklaring

Du har uden tvivl prøvet det. Du føler den ikke lige i dag. Du tager de nemme løsninger. Dækker ikke 100% forsvar. Leverer ikke 100% i din udførsel. Måske er du nervøs og holder dig tilbage. Du er i hvert fald ikke så aggressiv, som du har lyst til at være. Det spiller bare ikke…

Det er præcis dét, der er årsagen til, at man i sportspsykologien arbejder med kampforberedelser og med værdidrevet adfærd.
Når du oplever de førnævnte ting, betyder det, at du lader den følelse, du har i den enkelte situation diktere din adfærd. Not good!

Det handler kort sagt om at træffe værdibaserede beslutninger frem for følelsesbaserede. Men før du kan det, kræver det selvfølgelig, at du kender til dine værdier. I TWUS hjælper vi dig med alt det, du har behov for, for at kende dine værdier, forløse dit potentiale og spille op til niveau.

Tilmeld Dig Her

.. eller læs mere om programmerne

[arm_setup id="1"]