fbpx

→ Refiner | Online Mentaltræning Til Sportsudøvere. Start i dag!

Visualisering

Visualisering og imagery er noget alle mennesker benytter sig af – også dig. Måske er du vildt god til det. Måske er du mindre god til det.

De fleste mennesker bruger det på en måde, som man vil karakterisere som uformel. Man drømmer sig væk, mens man sidder og lytter til sin underviser. Man forestiller sig den præsentation, man skal give senere. Snakker med sig selv inde i hovedet eller endda siger det højt. Man forestiller sig et move fra sin sport, som man kører igennem inde i hovedet som en film – måske man endda bevæger arme og ben lidt nogle gange, fordi det giver en bedre føling med det move, man vil mestre.

Alle disse eksempler er uformel træning af ens visualisering, noget man dog også kan gøre formelt. Det kræver blot, at man arbejder struktureret med den mentale færdighed. At man laver et script, bruger det i forbindelse med forberedelse og skaber mentale modeller for, hvordan man vil handle, når man bliver sat i svære situationer. 

 

Det er ikke nemt, men hvis det er en egenskab, du synes er interessant og som noget, du er interesseret i at træne, kan vi hjælpe dig. Skriv til os og hør om de mange muligheder.